طراحی وب سایت شرکتی | طراحی سایت سازمانی


به مطلب زیر درباره طراحی وب سایت سازمانی توجه فرمایید.

طراحی وب سایت سازمانی


افزایش اعتبار شرکت و طراحی وب سایت سازمانی ، تماس همیشگی با کاربران سایت ، ارزیابی نقاط ضعف و قوت فعالیت های سازمان ، ارائه لیست کاملی از کالاها و خدمات شرکت بدون هیچ گونه محدودیت زمانی و مکانی تنها قسمتی از مزایای مختلف طراحی سایت شرکتی برای سازمان هامی باشد. در ادامه با ما در بررسی دلایل و نیازهای یک سازمان به جهت داشتن یک وب سایت معتبر سازمانی همراه باشید .

در قرنی زندگی می کنیم که همه چیز خلاصه شده است در فضای مجازی و اینترنتی ، دنیای اقتصاد هم از این گسترشِ اینترنت بی بهره نبوده است؛ چرا که تبلیغاتِ بیشتر و بهتر در این عرصه، کمک شایانی به فعالان اقتصادی می کند. صاحبان شرکت ها هم از این امر مستثنا نیستند، اینجاست که شرکت ها با طراحی وب سایت شرکتی به خوبی می  توانند کالا و یا خدمات خود را به دیگران بهتر از قبل معرفی نمایند . جدا از این مسائل به جرأت می توان گفت این روزها داشتن یک ویترین مناسب در فضای مجازی برای کسب و کارمان به امری حیاتی تبدیل گشته و داشتن یک وب سایت مناسب با حیطه شغلی به شرط لازم برای بقاء در عرصه اقتصاد و تجارت تبدیل گشته است .


طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی برای سازمان ها و شرکت ها چه مزیت هایی را به همراه دارد ؟

امروزه کار و تجارت منحصر به فضای چهار دیواری شرکت شما نمی شود. از مهم ترین ویژگی های یک شرکت موفق داشتن یک پایگاه اینترنتی و یا یک وب سایت پر بازدید می باشد؛ که این امر به منزله پیشی گرفتن صاحبان این شرکت ها از سایر رقبا است، آن هم نه یک قدم بلکه چندین قدم.

همچنین مطالعه کنید : طراحی وب سایت و چراهایش

شما با طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت سازمانی می توانید به راحتی به خواسته های خود در جهت پیشرفت شرکت دست پیدا کنید، از طرف دیگر به نوعی می توان گفت وب سایتی که برای شرکت طراحی می  شود نقش پیشانی تجارت شما در دنیای آنلاین را ایفا می کند و به همین منظور داشتن یک وب سایت برای کسب و کار را باید امری لازم و ضروری دانست .

افزایش اعتبار شرکت، تماس همیشگی با کاربران سایت، ارزیابی نقاط ضعف و قوت فعالیت های شرکت، ارائه لیست کاملی از کالاها و خدمات شرکت بدون هیچ گونه محدودیت زمانی و مکانی تنها قسمتی از مزایای مختلف طراحی سایت شرکتی می باشد.

آیا طراحی وب سایت شرکتی مختص شرکت های بزرگ است ؟

خوشبختانه اینترنت و فضای مجازی مانند بعضی از آدم ها خسیس نیست بلکه کاملاً بر عکس بسیار دست و دل باز است. اصلاً اهمیت ندارد که شما صاحب شرکتی باشید با قدمت چندین و چند ساله یا مدیر شرکتی هستید که تازه تأسیس است. مهم این است که در طراحی وب سایت برای کسب و کارتان نکات کلیدی و مهمی را که باید، رعایت کنید تا صدر نشین انتخاب مشتریان باشید علاوه بر این ها طراحی سایت شرکتی به عنوان شناسنامه و نشان دهنده ماهیت کار شما در فضای اینترنت است.

خوشبختانه آن قدر این فضا گسترده است که هر چه قدر بخواهید می توانید بدون هیچ محدودیتی در آن پیشرفت کنید.


طراحی وب سایت شرکتی مناسب چه سازمان هایی می باشد ؟

نکات مهم جهت طراحی یک وب سایت شرکتی مناسب :

با توجه به اینکه شرکت شما ارائه دهنده چه نوعی از خدمات و کالا است، طراحی وب سایت شرکتی هم باید بر همین مبنا صورت بگیرد و امکانات و ویژگی های خاصی را دارا باشد که کاربران برای استفاده از سایت به آن ها نیاز دارند؛ مانند ورود و ثبت نام کاربران، درگاه پرداخت اینترنتی، امکان انتخاب نوع کالا یا خدمات و مواردی از این  دست.

پیشنهاد می کنیم حتماً در طراحی وب سایت شرکتی سرعت باز شدن صفحات وب سایت را در نظر بگیرید چرا که اگر این امر به کندی صورت بگیرد، موجب کسل شدن و در نتیجه انصراف کاربر در استفاده از سایت شرکت شما می شود. توصیه بعدی هانی تک، طراحی سایت شرکتی و طراحی وب سایت سازمانی به صورت دو یا چند زبانه است که با گنجاندن این بخش در طراحی  وب سایت خیلی راحت و ارزان می توانید در بازارهای جهانی حضور داشته باشید.


نکات مهم در طراحی سایت شرکتی

آیا هانی تک برای طراحی سایت شرکت و یا سازمان ما انتخاب مناسبی می باشد ؟

صِرف داشتن و طراحی سایت برای شرکت نمی تواند عامل موفقیت و پیشرفت شما در فضای مجازی باشد. باید طراحی سایت شرکتی بر اساس استانداردهای سئو و گوگل باشد تا شرکت یا موسسه شما بتواند در کوتاه ترین بازه زمانی به اهداف بازاریابی اینترنتی خود برسد. علاوه بر این ها طراحی سایت شرکتی بسیار حساس است؛ زیرا باید با توجه به  نوع تجارت شرکت و در نظر گرفتن سایتهای رقیب و بازار به نوعی طراحی بشود که نام شرکت شما در صفحه اصلی موتورهای جستجو قرار بگیرد. این ها همه مواردی می باشد که یک شرکت طراحی سایت حرفه ای با سابقه چندین ساله می تواند همه آنها را برای شما در پایگاه تجاری آنلاینتان لحاظ نماید .

مطمئناً استفاده از سایت های کپی و طراحی های آماده شما را به این هدف نزدیک نمی کند به همین منظور پیشنهاد می کنیم طراحی وب سایت شرکتی خود را به هانی تک بسپارید و با خیالی آسوده به فکر گسترش شرکت خود در زمینه های دیگر باشید.

خدمات شرکت هانی تک در طراحی سایت برای موسسات و شرکت ها

  •  خدمات پشتیبانی سایت برای 1 سال به صورت کاملا رایگان
  •  طراحی کاملا واکنش گرا متناسب با انواع تلفن ها و وسایل هوشمند
  •  انتشار مطالب و محتوای سایت شما در بیش از 50 وبلاگ و سایت پر بازدید
  •  تولید محتوا و بازاریابی محتوایی برای بیشتر دیده شدن کالا و یا خدمات شما
  •  ارائه راه کارهایی برای امنیت سایت شما به جهت جلوگیری از انواع هک و نفوذ ها و سرقت اطلاعات
  •  ایجاد و مدیریت شبکه های اجتماعی شرکت و یا موسسه شما به جهت برندینگ کارامد و افزایش ترافیک وب سایت
  •  ارائه خدمات سئو و بهینه سازی سایت به جهت افزایش رنک وب سایت شما در موتور های جستجو و افزایش ترافیک وب سایت

ابزار های بررسی و عیب یابی شبکه در میکروتیک


ابزار های بررسی و عیب یابی شبکه در  میکروتیک


در این قسمت که در واقع قسمت آخر مجموعه آموزش میکروتیک در دوره MTCNA می باشد می خواهیم تعدادی از ابزار های میکروتیک که جهت تست و عیب یابی استفاده  می شوند را معرفی کنیم .

برای دسترسی به این ابزار از منوی سمت چپ winbox گزینه Tools را انتخاب می کنیم لیستی از ابزار های میکروتیک به نمایش در می آید که در اینجا تعدادی از آنها را توضیح می دهیم .

ابزار های میکروتیک

ابزار Ping در میکروتیک

به جرات می توان گفت مهمترین ابزار مدیران شبکه ping می باشد . میکروتیک هم این ابزار های میکروتیک را برای برسی اتصالات شبکه دارد کافیست از زیر منوی tools گزینه ping را انتخاب کنید .پنجره ای مانند شکل زیر باز می شود. شما می توانید آیتم های زیادی نظیر سورس و یا اینترفیس را هم مشخص کنید شبیه چیزی که در محصولات Cisco به آن Extended ping می گویند.

ابزار ping در میکروتیک

ابزار Tracerout درمیکروتیک

این ابزار هم برای همه آشناست به وسیله آن می توان مسیر پکت را بررسی کرد .

ابزار Tracerout  درمیکروتیک

ابزار تست سرعت یا Bandwith test در میکروتیک

برای برسی نرخ ارسال و دریافت دیتا بین دو میکروتیک استفاده می شود . که در آن یک روتر به عنوان سرور و دیگری کلاینت می باشد . به صورت پیشفرض همه ابزار های میکروتیک ها سرور تست سرعت هستند ولی برای غیر فعال کردن آن لازم است از زیر منوی tools گزینه Btest Server را انتخاب کنید و تیک کنار Enabel را بردارید.

ابزار تست سرعت یا Bandwith test در میکروتیک

شما می توانید سرعت در یافت و ارسال و یا هردو را مورد آزمایش قرار دهید . البته برای اتصال به عیب یابی میکروتیک سرور نیاز به نام کاربری و کلمه عبور آن دارید.

عیب یابی میکروتیک

ابزار IP Scan در میکروتیک

این ابزار هم برای یافتن IP های متصل به هر اینترفیس عیب یابی میکروتیک مورد استفاده قرار میگرد توجه داشته باشید که IP Scan با استفاده از پروتکل ICMP انجام می شود و دیوایس هایی که به این پروتکل پاسخ ندهند در شبکه پیدا نخواهند شد.

ابزار IP Scan در میکروتیک

ابزار Telnet در میکروتیک

شما با استفاده از این ابزار می توانید به دیوایس های دیگر در شبکه Telnet، Mac Telnet و یا SSH بزنید فرض کنید در شبکه داخلی شما یک سوئیچ نیاز به تنظیماتی دارد شما می توانید با winbox به میکروتیک متصل و از آنجا با استفاده از SSH به سوئیچ متصل شوید.

ابزار Telnet در میکروتیک

ابزار Torch در میکروتیک

شاید مهمترین ابزاری که در میکروتیک وجود دارد همین ابزار باشد با استفاده از آن می توانید پکت های ورودی و یا خروجی روی روتر را بررسی کنید این قسمت شامل فیلتر های زیادی می باشد که با استفاده از آنها خیلی راحت و سریع می توانید به عیب یابی میکروتیک شبکه خود بپردازید.

ابزار Torch در میکروتیک

تنظیمات وایرلس در میکروتیک


تنظیمات وایرلس در میکروتیک


تنظیمات وایرلس در میکروتیک

در قسمت قبل به کلیات مبحث وایرلس در میکروتیک پرداختیم و در این قسمت از مجموعه آموزش میکروتیک به تنظیمات وایرلس در میکروتیک می پردازیم .

برای شروع به از منوی سمت چپ winbox گزینه وایرلس را انتخاب میکنیم در پنجره جدید اینترفیس های وایرلس نشان داده خواهند شد معمولا در روتر های جدید اینترفیس وایرلس غیر فعال شده است ابتدا اینترفیس مورد نظر را فعال میکنیم .

وایرلس در میکروتیک
تنظیمات وایرلس در میکروتیک
















با دبل کلیک روی اینترفیس مورد نظر وارد تنظیمات آن می شویم .

در تب اول یعنی General می توانیم نام اینترفیس وایرلس میکروتیک را به نام دلخواه تغییر دهیم مک آدرس را مشاهده و در صورت نیاز آن را تغییر دهیم .

وایرلس میکروتیک

در تب wirless تنظیمات اصلی وایرلس میکروتیک وجود دارد اولین آیتمی که باید به درستی انتخاب شود Mode است .

وایرلس در میکروتیک

در صورتی که بخواهیم میکروتیک به عنوان سرویس دهنده فعال باشد باید Mode را روی حالت ap-bridge و یا روی bridge قرار دهیم تفاوت این دوحالت در تعداد کلایت هایی که قابلیت اتصال به Access Point را دارد می باشد. در حالت ap-bridge می توانیم چندین کلایت به Access point متصل شوند این حالت نیاز به لایسنس مرحله 4 به بالا دارد و در حالت bridge فقط یک کلاینت می تواند متصل شود در این حالت لایسنس مرحله 3 کافی است حالت Bridge در لینک های Point to Point استفاده می شود .

در صورت که بخواهیم میکروتیک به عنوان سرویس گیرنده وایرلس ایفای نقش کند Mode را روی station و یا station-bridge قرار می دهیم تفاوت این دو حالت در نوع ارتباط است در حالت station ارتباط لایه 2 برقرار نمی شود ولی در صورتی که نیاز به ارتباط لایه 2 ندارید از این حالت استفاده کنید که کارایی بالا تری خواهد داشت  ولی در حالت station-bridge ارتباط لایه 2 نیز برقرا می شود .

البته Mode های تنظیمات وایرلس در میکروتیک به همین 4 حالت خلاصه نمی شود ولی حالات دیگر در قالب این مجموعه آموزش میکروتیک نمی گنجد و در دوره های پیشرفته تر  مورد بررسی قرار میگیرند .

در قسمت بعدی Band را انتخاب می کنید channel with را می توانید روی حالت 20 مگاهرتز و یا 40 مگاهرتز قرار دهید .

در قسمت frequency فرکانس کار رادیو را مشخص می کنید وابسته به محل زندگی فرکانس مناسب را انتخاب میکنید توجه داشته باشید دستگاه های وایرلس میکروتیک در دو محدوده مجاز فرکانسی یعنی 5.8GHz و 2.4GHZ فعالیت میکنند.(وابسته به کارت وایرلس مورد استفاده)

در صورتی که تنظیمات وایرلس در میکروتیک شما به عنوان سرویس دهنده تنظیم شده است SSID را می توانید با نام دلخواه خود جایگزین کنید .

در قسمت wireless protocol پروتکل مناسب را انتخاب می کنید . در قسمت Security Profile هم باید یک مورد را انتخاب کنید.

در صورتی که میکروتیک به عنوان سرویس گیرنده استفاده می شود می توان با کلیک روی دکمه Scan شبکه های وایرلس اطراف را را دید و درخواست اتصال را به آنها داد .

به باقی تنظیمات کاری نداریم و OK میکنیم .

امنیت وایرلس در میکروتیک

همانطور که در قسمت قبل گفتیم باید برای وایرلس میکروتیک یک Security Profile انتخاب کنیم جهت ساخت پروفایل جدید به تب Security Profile در پنجره wireless tables می رویم یک پروفایل جدید اضافه می کنیم.

یک نام برای آن انتخاب میکنیم و تنظیمات را مناسب با سلیقه خود انجام دهید .

امنیت در وایرلس میکروتیک
تنظیمات امنیتی وایرلس

شبکه های بیسیم در میکروتیک


شبکه های بیسیم در میکروتیک


شبکه های وایرلس در میکروتیک

در این قسمت از مجموعه آموزش میکروتیک به شبکه های بیسیم در میکروتیک می پردازیم  . مبحث شبکه های وایرلس در میکروتیک بسیار گسترده می باشد و در دوره MTCNA فقط اشاره کوچکی به آن می شود و مسائل پیشرفته تر آن در MTCWE برسی خواهد شد .

قبل از هر چیزی باید بدانیم که تمامی تجهیزات میکروتیک قابلیت کار در شبکه بیسیم را ندارند و متاسفانه امکان استفاده از شبکه های بی سیم به صورت مجازی سازی وجود ندارد. در واقع شما حتما باید یک روتربورد میکروتیک مجهز به کارت وایرلس داشته باشد اما خوشبختانه ارزانترین روتر بورد میکروتیک که با نام تجاری hap lite با قیمتی حدود 100 هزارتومان ( این قیمت در زمان نشر این مقاله می باشد ) دارای وایرلس داخلی می باشد .

در هنگام کار با تجهیزات وایرلس همیشه به یاد داشته باشید که این وسایل را بدون اتصال به آنتن مناسب روشن نکنید در غیر اینصورت امکان آسیب دیدن قسمت وایرلس وجود دارد البته تعدادی از تجهیرات میکروتیک دارای آنتن داخلی میباشند و امکان جدا کردن آنتن در آنها وجود ندارد. تعداد زیادی از تجهیزات شبکه های بیسیم در میکروتیک امکان توسعه از طریق شکاف mini pci را دارند و شما می توانید روی آنها از کارت های وایرلس مخصوص استفاده کنید و یا در صورتی که روتر بورد شما دارای چندین شکاف Mini Pci باشد از چندین کارت وایرلس روی یک روتر بورد استفاده کنید.

مباحث وایرلس در میکروتیک به دو دسته شبکه های وایرلس داخلی ( همان چیزی که در منازل و ادارات به وفور استفاده می شود ) و وایرلس خارجی تقسیم می شوند ( وایرلس خارجی معمولا برای اتصلات راه دور با مسافت های زیاد از 1 کیلومتر تا بیش از 100 کیلومتر استفاده می شود ) در دوره این مجوعه آموزش میکروتیک  ققط به مباحث  وایرلس داخلی خواهیم پرداخت هر چند تنظیمات بسیار مشابهی دارند ولی اتصالات خارجی نیاز مند دانش و تجربه بالا برای یک اتصال پایدار و مطمئن است. تجهیزات میکروتیک می توانند به عنوان سرویس گیرنده ، سرویس دهنده و حتی باز نشر دهنده ( repeater ) در شبکه های وایرلس ایفای نقش کنند. دقت کنید تعدادی از تجهیزات وایرلس میکروتیک دارای لایسنس مرحله 3 می باشند این تجهیزاات نمی توانند به عنوان سرویس دهنده در شبکه های وایرلس بکارگیری شوند .

استاندارد های مرسوم وایرلس میکروتیک را در جدول زیر می توانید ببنید .

وایرلس میکروتیک

البته باید خاطرنشان شد که وایرلس میکروتیک که اعداد و ارقام جدول بالا برای بکار گیری از این پروتکل ها به صورت معمول می باشد شرکت های زیادی هستند که این پروتکل ها را بهینه سازی و در واقع پروتکل اختصاصی خود را بوجود آورده اند مانند AirMax محصول شرکت Ubiquti ، میکروتیک هم از این قائده مستثنی نیست پروتکل N Stream و ورژن دوم آن یعنی NV2 پروتکل اختصاصی شرکت میکروتیک می باشند . باید خاطر نشان شد در صورت استفاده از ان پروتکل ها همه تجهیزات داخل شبکه باید از این پروتکل ها پشتیبانی کنند .
در شبکه های بیسیم در میکروتیک داخلی معمولا سرویس دهنده (Access Point) از استاندارد های 802.11b/g/n استفاده می کنند بدان معنا که دستگاه هایی که یکی از این سه پرتکل را پشتیبانی کنند می توانند به آن متصل شوند .
در قسمت بعدی آموزش به تنظیمات روتر میکروتیک جهت کار به عنوان AP و کلاینت خواهیم پرداخت .

تونل L2TP در میکروتیک



تونل L2TP در میکروتیک


تونل L2TP در میکروتیک

پروتکل تونلینگ دیگری که در این قسمت از آموزش در باره آن صحبت می کنیم پروتکل L2TP می باشد. تونل L2TP مانند PPTP یک پروتکل نقطه به نقطه است و می توان از آن به صورت Site to Site و یا Point to Site استفاده کرد . پروتکل L2TP ترکیبی از پروتکل PPTP شرکت مایکروسافت و پروتکل L2F شرکت Cisco می باشد عمده تفاوت این پروتکل ها امنیت بیشتر و جدا نبودن کنترل و دیتا در پروتکل L2TP می باشد هرچند پروتکل L2TP همچنان امن نیست ولی میتوان آن را با مکانیزم امنیتی IPSec به یکی از امن ترین پروتکل ها تبدیل کرد. به صورت کلی تونل های L2TP و PPTP به دلیل استفاده از پورت های مشخص و مخصوص به خود به راحتی از طریق فایروال ها قابل مسدود شدن هستند. برای عبور از فایروال ها معمولا از پروتکل های SSTP و OpenVPN  استفاده می شود که در این مجموعه آموزش میکروتیک به آنها نخواهیم پرداخت .

راه اندازی L2TP دقیقا مشابه با PPTP می باشد و مراحل کار به شرح زیر است.

ابتدا باید روی روتری که به عنوان سرور در نظر می گیریم تونل L2TP سرور را فعال کنیم برای اینکار از منوی سمت چپ winbox گزینه PPP را انتخاب می کنیم ( تونلینگ در میکروتیک) و سپس در پنجره باز شده روی L2TP سرور کلیک کرده و تیک Enable را می زنیم .

تونلینگ در میکروتیک
آموزش بروزرسانی آنلاین میکروتیک
تونل PPTP در میکروتیک

در روتر بورد سرور برای هر اتصال یک secret میسازیم این کار دقیقا مشابه ساخت secret در PPTP می باشد فقط با این تفاوت که شما سرویس را تونل L2TP و یا Any قرار می دهید ( تونلینگ در میکروتیک).

در روتری که به عنوان Clinet در نظر گرفته اید یک L2TP Clinet می سازید و آدرس IP سرور را در connect to وارد می کنید . مشخصاتی که در قسمت secret ساخته اید را در تب Dial out وارد می کنید . این قسمت هم دقیقا مشابه با تونل PPTP است .

آموزش آپدیت آنلاین میکروتیک
آموزش بروزرسانی آنلاین میکروتیک


























شما می توانید روی دستگاه های دیگر نظیر : تلفن های هوشمند و کامپیوتر های مجهز به هر نوع سیستم عاملی , کلاینت L2TP را بسازید و به سرور میکروتیک متصل شوید .